Ser du en fejl på din bookingbekræftelse eller din flybillet? Underret os så hurtigt som muligt for at holde omkostningerne nede på et minimum. Justering af din flybillet koster altid penge. Dette gælder også for kun at ændre navnet på en passager.

Navnet på din billet skal være det samme som navnet i dit pas. Brug dit fulde for- og efternavn. Kvinder der er gift bruger deres efternavn, som det står skrevet i deres pas.