Hvis du ønsker at betale med kreditkort, skal dit kreditkort været Verificeret af Visa eller  MasterCard SecureCode.

Hvad er Verificeret af Visa og MasterCard SecureCode?

Verificeret af Visa og MasterCard SecureCode er ekstra sikkerheds skridt, som din bank tager for at gøre online-betalinger mere sikkert. Dette består ofte af en ekstra bekræftelse ved fulføringen af betalingen. På den måde kan din bank bekræfte din identitet og acceptere din betaling.

Mit kort har ikke ydelsen Verificeret af Visa eller et MasterCard SecureCode. Hvad nu?

Hvis dette er tilfældet skal du kontakte udstederen af dit betalingskort. Afhængigt af betalingskortet (Visa eller MasterCard) kan du bede din bank om at aktivere Verificeret af Visa eller MasterCard SecureCode. Hvis du har en smartphone-app fra din bank, kan du ofte sende en ansøgning via appen. Mere info? Klik her: