Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her eller ring til en af vores rejsekonsulenter. Telefonnummeret findes på din bookingbekræftelse.  Vi vil også gerne bede dig om at vedlægge dit TripID. Du kan finde dit TripID øverst på din bookingbekræftelse og / eller din flybillet.

Vores åbningstider er: Mandag til Fredag fra 09:00 - 17:30h.
Du kan opleve længere ventetider på grund af højsæsonen. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig så hurtigt som muligt!

I tilfælde af en nødsituation kan vi også kontaktes uden for kontorets åbningstid. Vær opmærksom på, at du kun kan få hjælp i tilfælde af en gyldig nødsituation, da andre kunder i nød måske venter. Vi beder om din forståelse. Du kan kontakte os via +44 20 3966 6385.